Наклейки Divia для манікюру - це ваші вірні помічники

Найбільше часу у професійному манікюрі займає створення дизайну. Особливо, коли це вибагливий живопис. Різні гілочки, літери, вензельки виглядають простими. Але створити їх за допомогою пензлика, ще й в таких маленьких масштабах, досить складно. Заготовини у вигляді наклейок Divia для нігтів спрощують процес в рази. Тепер він буде займати не більше пів години.

  

Як використовуються наклейки для нігтів Divia?

Все дуже просто. Пам'ятаєте, в дитинстві ми купували переводки, які замочувати у воді, а потім переносили на футболки, зошити з полімерною обкладинкою, меблі тощо? Тут такий самий принцип. Просто масштаб малюнки значно менший. А основа використовується дуже тоненька та прозора. Вона геть непомітна після закріплення наклейок Divia на нігті за допомогою топа.

Малюночки чудово працюють соло. Також вони можуть стати частиною композиції. Створити власний дизайн допоможуть стрази, блискітки, різні ефекти основного покриття, додаткові штрихи, створені за допомогою пензлика.

Колекція наклейок Divia - це дуже багато ідей в зовсім різних тематиках. Ви можете обрати грайливу флору, популярні символи, літери, написи, ієрогліфи.

  

Аби купити наклейки Divia, переходьте на сайт власника торгової марки

Це інтернет-магазин RichHills, в якому ви можете замовити наклейки Divia для нігтів в будь-якій потрібній кількості. Якщо ви надаєте професійні послуги манікюру, то отримаєте чудові знижки. Переходьте за посиланням, аби переглянути актуальну колекцію прямо зараз.